torsdag 23 november 2017

Iva certificaat lkvv

Iva certificaat lkvv

De LKvV heeft daarom in samenwerking met STIVA deze online instructie. Landelijke Kamer van Verenigingen toe te voegen aan deze online IVA -tool. Voordat je aan de test begint dien je onderstaande zaken in te vullen.


De barverantwoordelijke beheert je certificaat namens de vereniging in een map op de. Als lid van een bij de LKvV aangesloten studentenvereniging ben je . Neem contact op met de LKvV om alsnog jouw IVA certificaat te ontvangen! Beste barvrijwilliger, Allereerst willen we je bedanken dat je tijd wil steken in het draaien van bardiensten voor je club.


Jouw gegevens hebben wij nodig om een goed certificaat te kunnen maken en dit toe te. De gegevens worden verwerkt in lijn met de privacyverklaring IVA. Het doel is dat alle barvrijwilligers van de verenigingen een IVA. De LKvV IVA -cursus is helemaal toegespitst op studentenverenigingen. Het IVA certificaat is te behalen door een cursus te doen die bestaat uit diverse teksten . Namens Taste zijn studenten in het bezit van het IVA - certificaat.


Iva certificaat lkvv

Doel Net als anders, ontvangen barvrijwilligers die deze sport- IVA volgen een IVA - certificaat. Programma IVA Alcoholquiz Alcohol en verkeer Drank en Horecawet (DHW). Sociëteitsdag van de LKvV maart 20Dieuwertje Huizer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.