onsdag 4 oktober 2017

Restafvalcontainer utrecht

Restafvalcontainer utrecht

De gemeente leegt de ondergrondse restafvalcontainer minimaal keer per . Hoeveel ondergrondse restafvalcontainers worden geplaatst? Zoals gft, papier en karton en plastic, blik en pak. Lees over de invoering en werkwijze. Wanneer wordt de kliko opgehaald? Alles wat je moet weten over . In sommige wijken wordt restafval ingezameld door middel van ondergrondse restafvalcontainers.


Restafvalcontainer utrecht

Door zoveel mogelijk afval gescheiden in te zamelen, draagt. Op veel plaatsen verschijnen straks ondergrondse restafvalcontainers. Om het u makkelijk te maken, wordt de restafvalcontainer vervangen door een. De nieuwe (ondergrondse) restafvalcontainers zijn bedoeld voor flats , . Door het ombouwen van een deel de restafvalcontainers komen er veel meer containers bij voor. In die periode krijgt jouw restafvalcontainer een paarse sticker en wordt PMD- container.


Utrecht te openen zijn met . De PMD-container zal een keer per weken worden geleegd. Je afvalpas werkt maar op één restafval container. Ondergrondse Restafvalcontainers. BARNEVELD - De ondergrondse restafvalcontainers bij de appartementencomplexen kunnen vanaf dinsdag april alleen nog geopend worden door inwoners . Dat betekent dat er onder andere ondergrondse restafvalcontainers. De afvalpas heeft u nodig voor de milieustraten van Dar en soms voor ondergrondse restafvalcontainers.


Restafvalcontainer utrecht

Bestel dan online een nieuwe. Maar de nieuwe, ondergrondse, restafvalcontainers zijn niet voor iedereen . Het Nieuwe Inzamelen is vanuit milieu oogpunt hartstikke goed. Om bewoners met toegang tot een ondergrondse restafvalcontainer tegemoet te komen in het beter scheiden van afval, bieden wij de mogelijkheid om een gft- . Per adres mag er één restafvalcontainer en één GFT-afvalcontainer geplaatst worden. Het is niet mogelijk een extra container aan te vragen. Gemeente Stichtse Vecht: ondergrondse restafvalcontainers.


Restafval gaat in ondergrondse restafvalcontainers in uw buurt. Combipakket GFT- en restafvalcontainer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.