torsdag 21 september 2017

Snijringen

Niet iedere koppeling is een koppeling! Dat geld speciaal voor RVS koppelingen en buisverbindingen waarbij het op maximale zekerheid en minimale uitval . Fabrieksdocumentatie download: . Hydraulische en industriele slangen en koppelingen. Eenvoudige webshop, actuele voorraa levering binnen uur en uiteraard scherpe prijzen. Geometrie en hardheid van de snijring zorgen voor een hoge mate van flexa- biliteit bij .

Verbindingen met de Voss 2S, 2S-plus of ES4- snijring voldoen altijd aan de nominale. In menig werkplaats heerst de stelregel dat montage van snijringen. Alle snijringen voor hydraulische snijringkoppelingen bestel je online bij Zamro.


Alle instelbare koppelingen worden geleverd met een voorgemonteerde snijring. Dubbelkantig snijringen voor voor optimale verbinding en lekdichtheid. Bij montage altijd speciaal montagevet gebruiken.


Cheyns biedt een ruim assortiment Agro producten voor de elektroprofessionals. Toepassingen voor snijringen. De trillingsvrije knelfittingen zijn ideaal voor toepassingen met agressieve media in chemische en petrochemische installaties en .

Op de bauma zal Stauff naast het brede programma aan hydrauliekschroefverbindingen ook een machine voor voor- en afmontage van snijringen presenteren. Zeer Betrouwbare traditionele koppelingsverbinding, waarbij leidingen aan elkaar bevestigd worden met snijringen tussen een flenskoppeling. Voordelen, - Voorkomt overmontage - Montagegemak. Bij deze onderdelen gaat het om originele onderdelen. Gelieve er rekening mee te houden dat de aangegeven leverdatum een indicatie is.


De afgebeelde producten op deze pagina zijn een afspiegeling van de range snijringverbindingen die Fluiconnecto levert. Moeren en snijringen en snijringen. Voor koperleiding: Ø mm . Overige: Verpakt per stuks.


Waterkracht heeft verschillende soorten snijringen in het assortiment voor verschillende diameters leidingwerk. Bekijk hieronder het assortiment snijringen. Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Download ons armaturenboekje. De electronisch gestuurde snijring EINDmontagemachines MEG-Ren de opvolger de M-Rvan EATON zijn uniek in hun soort. Vervangende snijringen van DWS voor gasdichte knelkoppelingen vindt u bij De Wit Schijndel, nummer in gasinstallaties voor camper, caravan en boot.


Omschrijving: Gimeg rechte koppeling X buitendraad rechts met messing snijringen. Snijring Ld(mm) L1(mm) 15. Prijzen onder voorbehoud van .

Mister Agri is dé webshop voor al uw landbouw onderdelen. Ons uitgebreide assortiment van ruim 110. Uw partner voor handel en industrie. Klik hier voor meer informatie.


Dit product als eerste waarderen. Op voorraad kan verzonden worden binnen dagen. Leeuwtechniek Uw leverancier voor hydrauliek en pneumatiek!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.