onsdag 13 september 2017

Garagekrik extra laag

Een kleine en compacte werkplaatskrik van Datona die gemakkelijk een gewicht van ton tilt. De hydraulische garagekrik is een extra laag model en geschikt . Btw eventuele verzendkosten: 95 . Garagekrik extra laag model - Ton. Gietijzeren wielen en plaatstalen chassis.


Belastbaar tot ton met een minimale hoogte van slechts mm.

ToolMania is dé specialist voor hefbruggen, bandenmachines, werkplaatsinrichting en gereedschap. Door zijn lage model is deze garagekrik geschikt om vrijwel overal onder te komen. Toolwelle Transportsysteem Prof.


Met deze krik haalt u iets bijzonders in uw garage, deze krik is naast extra zwaar uitgevoer . Deze krik is voorzien van een dubbel veiligheidsmechanisme waarmee het risico op ernstig. Eigenschappen, - De ergonomisch . Deze Omega krik is 60cm lang en begint op slechts 80mm hoogte. Extra lang en laag modelMet Magic . Zeer lage hoogte, ook geschikt voor voertuigen met een lage bodemvrijhei - Hijs- kant heeft dubbele wielen met .

Hydraulische garagekrik , extra laag. JJ krik ton extra laag model. Technische gegevensgewicht kgcapaciteit . Artikel omschrijving, KRIK AC DKROLKRIK EXTRA LAAG. Mammuth garagekrik super laag ton. Met voetpedaal voor snelle bediening en handig bakje om bijvoorbeeld gereedschappen in te doen.


Stabiele hydraulische krik op wielen waarvan zwenkbaar. JDH Tools Dé Specialist in autogereedschap en equipment. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor garagekrikken aanbied. Zwaar model garagekrik met een capaciteit van 2. Gemakkelijk te verplaatsen door zwenkwielen en vaste wielen.


Goed nieuws voor bezitters van een verlaagde auto! Daarom bestaan er extra lage uitvoeringen. Beschikbaarheid: Op voorraad. Voorzien van twee zwenkwielen aan de voorzijde.


De krik is extra laag en lang en heeft capaciteit van 2. Door de dubbele cilinder zal de krik geleidelijk zakken en ook is de. Verrijdbare hydraulische krik extra laag mm.

Deze extra lage krik is ideaal voor o. De extra lage krik met snellift van Datona is een hoogwaardige en betrouwbare krik voor uw auto. Op zoek naar een goede krik voor thuis. Met gietijzeren wielen en draagbeugel op de krik.


Review en how-to van de Datona ton extra lage garagekrik met. Er zijn een aantal punten die van extra belang kunnen zijn: - Vooral in warmere. Controleer de werking van de krik en eventueel ander boordgereed- schap. Berg zware bagage zo diep en laag mogelijk in de kofferruimte, zonder dat de . Je kunt voorkomen dat er een dikke laag ijs op de voorruit komt.


En rij extra voorzichtig op bruggen en viaducten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.