onsdag 20 september 2017

Doorstromer op propaan

Ook kunnen we stickers slitten in een unieke vorm op vellen. Aluminium stickers , labels en etiketten. Heeft u stickers in kleine of grote oplage, simpele of complexe vormen?


Onze grootformaat printers drukken met hoge snelheid banieren, posters, stickers ,. Ook beschikken we over een snijplotter (Zünd), die kan snijden, slitten en . Indoor papieren sticker A grams, met slitten.

Voorraad status: Op voorraad. Rillen (vouwlijn voor karton), perforeren ( scheurlijn), slitten van stickers , vormen uitstansen, strikjeskaartjes bedrukken, . Uitvoering donkergele vinyl uitgebreid onderhoud sticker met slitten rugpapier. Cirkels, etiketten en labels. Schoonsnijden, stansen of slitten. Slitten in vorm, daarna per stuk rechthoekig losgesneden.


Onze digitale plotter snijdt door het stickermateriaal, maar niet door het schutvel. Testdrive met de Trotec Speedy 300. Full colour bedrukte stickers op mat plakpapier.

De achterzijde is voorzien van slitten zodat de sticker makkelijk van het hechtvel. Deze stickers zijn beschrijfbaar. Wij leveren stickers is allerlei vormen en maten. Wij drukken, printen, stansen, slitten en contoursnijden weerbestendige stickers. We kunnen kiezen uit zeefdrukken en printen.


Dit is handig als je stickers in een specifieke vorm wilt laten maken, of bij kleine stickertjes. Bij slitten in vorm en per stuk rechthoekig los snijden maken we een . De ronde stickers worden niet gestanst maar geslit. Door het slitten blijven de rondjes in het vel zitten. Dat loopt uiteen van etiketten voor verpakkingen tot beloningsstickerstjes voor scholen. Alles produceren wij in eigen huis, inclusief het slitten van de stickers.


Voor kleiner stanswerk zoals deurhangers, verpakkingsdoosjes en tabbladen evenals het slitten van stickers zijn onze automatische degels uitermate geschikt. Hierdoor is het makkelijker om de sticker van het schutvel af te halen. Nerdist writer Alicia Lutes brought . Zo kan zelfklevende materie . Om stickers gemakkelijk van het vel af te halen worden deze geslit. Bekijk de nieuwe (korte) video.


Tot± 55x37cm de Heidelberg Cilinder Automaat Voor o. Stickers printen met UV-Gel in de slimste regio Eindhoven.

Voorbeeld: `zelfklevende stickers slitten waardoor. Topkwaliteit offset bedrukte stickers , enkelzijdig full colour op zelfklevend silk mc papier, met slitten op de achterzijde. Zo kunt u de stickers makkelijk . Stansmes voor het slitten rondom de stickers.


De stickers hebben een extra lange levensduur en zijn ook geschikt voor buiten. Heeft u vragen over onze stickers , de nabewerking, de beschermlaag, de aanleverspecificaties, het bestelproces of heeft u. Een ander voorbeeld is het halfdoor slitten van een stickervel, teneinde de sticker eenvoudiger van het schutvel te verwijderen. Zeefdruk stickers zijn er in vele vormen en afmetingen en worden volgens een.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.