tisdag 26 september 2017

Citruspers elektrisch

Elektrische citruspers koop je eenvoudig online bij bol. Vers geperst sap smaakt het best. Een elektrische - of handmatige citruspers. XXL Horeca is an online wholesaler in the field of non-food. Hiermee pers je namelijk verschillende vruchten achter elkaar.


Behuizing gemaakt van roestwerend materiaal.

Perskom van roestvast staal. Inclusief verwisselbare ABS perskegels voor kleine en . Als u houdt van dagelijks gemak, dan is een elektrische citruspers een zeer goede investering. Bekijk ons ruime assortiment en bestel eenvoudig online! JUICY Dagelijks een glas vers sinaasappelsap op de ontbijttafel.


Dat wordt heel eenvoudig met de keuze voor een citruspers. De citruspers is gemaakt van . Top met hefboom voor eenvoudige en veilige bediening. Materiaal: Kunststof, metaal, roestvrij staal.

Technische details: Vermogen: 1W. Bij de levering inbegrepen: 1x sappers . Verwijderbare perskom en perskegel van roestvast staal. Voorzien van roestvrijstalen perskom. Wil je een elektrische pers voor extra snelheid?


Citruspers uit niet roestend materiaal. De Smeg elektrische citruspers is voorzien van een crèmekleurige, aluminium behuizing. De Alessi elektrische citruspers is ontworpen door Stefano Giovannoni. De pers is vervaardigd uit roestvrij staal en heeft een diameter van cm. De apparaten zijn makkelijk te reinigen door . Vind citruspers elektrisch op Marktplaats.


Vind elektrische citruspers op Marktplaats. Je gebruikt een handmatige pers voor kleine hoeveelheden sappen. Simpel en snel online kopen bij HorecaRama.


Vraag gratis advies aan onze experts in Drank. Ontdek de Philips citruspers en waarom deze citruspers aan uw behoeften voldoen. Vergelijk, lees beoordelingen en bestel online.


Als je iedere morgen een vers sapje wilt maken, is het makkelijker om een elektrische citruspers te gebruiken.

Met de hand citrusvruchten uitpersen vergt nogal . Deze professionele citruspers staat mooi in elke keuken. U koopt deze al vanaf € 25bij Bartscher-webshop. Met een elektrische citruspers pers jij het sap uit je vruchten, in een mum van tijd. Hoe kunt u de dag beter beginnen dan met een vers vitamineshot?


Deze superkrachtige elektrische citruspers van Tristar weet iedere citrusvrucht tot op de . Start wanneer op de perskegel wordt geduwd. Gemak dient de mens en daarom kiezen veel mensen graag voor een elektrische citruspers. Bij Blokker zijn nu ook alle citruspersen en sapcentrifuges online verkrijgbaar. Op werkdagen voor 21:uur bestel morgen in huis.


Zelden gaat een elektrisch apparaat zo lang mee. Uit voorraad leverbaar en scherp geprijs ruim assortiment citruspersen van topmerken. Spaar voor gratis shoptegoed met Direct Coins.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.