tisdag 11 juli 2017

Inverter airco handleiding

Probeer deze airco niet zelf te installeren. De onderdelen in dit toestel kunnen niet door de. Bij het opstarten van het toestel is veel vermogen . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw. Ik heb een afstandsbediening.


General Electric AEERoom Airco.

Hoe kan ik de inverter openen om het van binnen schoon te maken Gesteld op . Bewaar deze handleiding waar de operator deze gemakkelijk kan vinden. Lees zorgvuldig de voorzorgsmaatregelen in deze handleiding voordat u de unit . Met deze knop zet u de airco aan en uit. Druk op deze knop om de airco op de gewenste stand in te stellen.


U kunt de airco efficiënter gebruiken door de volgende instructies in acht te nemen:. Voor het gebruik van uw airconditioning, lees alstublieft deze handleiding. Als de airco op een dak of buitenmuur wordt gemonteerd kan dit leiden tot hevige .

Daikin FTXS serie geanimeerde handleiding. Het FTXS-K wandmodel is leverbaar in verschillende. Welkom bij onze interactieve bedieningshandleidingen. Handleidingen hebben de eigenschap onvindbaar te zijn als u ze nodig heeft. Deze handleiding is gemaakt van 1 gerecycled papier.


BEKNOPTE HANDLEIDING TOSHIBA AIRCO AFSTANSBEDIENING. Direct na het inschakelen van de. In deze handleiding worden de bedieningsinstructies van de afstandsbediening met timer beschreven.


Lees deze handleiding en de bedieningsinstructies die . Deze unit gebruikt een inverter , wat betekent dat er een aardlekschakelaar moet worden gebruikt die . Indien de stroom op de primaire zijde van de inverter de ingestelde . Kijk onder downloads voor de installatie handleiding. In het geval van inverter , Art Cool en Art Cool Breed (niet Deluxemodel), kunt u ook de jet hitte functie. Zat in ons nieuwe huis maar bewoners hadden geen handleiding meer. Er zijn geen producten in deze categorie.


Waarom een airco zonder buitenunit ? Laag energieverbruik, de inverter technologie en de fanmotoren besparen energie.

Choose a category and select the air conditioner model to find the owners manual. Alternatively, you can search via the product name. Function Selection (Functie selecteren): de beschikbare functies en bereiken instellen op de afstandsbediening (timerfuncties, beperkingen, enz.).


Bent u uw handleiding verloren van uw Electrolux apparatuur? Vindt online de juiste handleiding voor uw apparaat met de productcode van Electrolux. Omkeerbare inverter airconditioner split wandmodel. RAS-08AH RAS-10AH RAS-14AH1.


Door op te drukken wordt de eerstvolgende keer dat u de aircon. Inverter monoblok airconditioner raammodel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.