tisdag 4 juli 2017

Condenspot spirax sarco

Weerstaat aan oververhitting, waterslag, corrosief condensaat, vorst en vibraties. De thermodynamische condenspot is de eerste keuze voor leidingsontwatering . Het systeem gebruikt ofwel condenspotten en connectoren met ingebouwde sonde of een afzonderlijke meetkamer met sonde te installeren voor de condenspot. BT6-B Thermostatische condenspot - drukevenwicht BTM Thermostatische condenspot - drukevenwicht BPC32YF Thermostatische condenspot - drukevenwicht . De FTis een koolstofstalen condenspot met gesloten vlotter, roestvrijstalen interne delen en ingebouwde thermostatische ontluchter.


Condenspot spirax sarco

Onderhoudbare thermodynamische condenspot met flenzen en ingebouwde filter, geschikt voor leidingontwatering bij middelhoge drukken. De FTis een gietijzeren gesloten-vlottercondenspot met RVS binnenwerk en ingebouwde thermostatische ontluchter. ONTLUCHTER DN 15MM FLENZEN . Reviseerbare thermodynamische condenspot. Roestvaststalen klokvlottercondenspotten zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in de chemische- en petrochemische industrie voor kleine stoomverbruikers en . Volledig roestvaststalen vlottercondenspotten voeren snel en efficient condensaat af.


De automatische ontluchter zorgt voor de afvoer van niet condens. Thermodynamische condenspotten zijn zeer geschikt voor ontwatering van hoofdstoomleidingen, waterafscheiders, kritische stoomtracers en hebben een zeer . SPRX thermodynamische condenspot , RVS (RVS), (hxl) 118x160mm, recht. Bij de derde druk is een ander type condenspot toegevoegd.


Condenspot spirax sarco

De gietijzeren klokvlottercondenspotten zijn bestand tegen de zwaardere bedrijfsomstandigheden, zoals bijvoorbeeld vuil en of enige waterslag. Goedkope FT44H hendel float condenspot spirax sarco stoom traps wcb type val DN2 koop Kwaliteit Borstel rechtstreeks van Leveranciers van China: FT44H . De functie van een condenspot is het afvoeren van condensaat en niet condenseerbare gassen uit. Naast de condenspot zijn er nog enkele leidingtoebehoren die samen een complete . FTt,y is de werkingsfactor van. Nodulair gietijzeren condenspot met gesloten vlotter en ingebouw- de thermostatische ontluchter in roestvrij staal. De UTDis een roestvrijstalen thermodynamische condenspot met ingebouwde filter voor montage.


In deze zone mag de condenspot niet gebruikt worden om schade aan de interne delen te . Gebruik voor afblazen vóór een condenspot steeds een BDV2. Spirax Sarco -TDthermodynamische condenspot. Condenspot monitoring, Gelaste condenspotten, Klokvlottercondenspotten, . Ook de benodigde stoom-platenwarmtewisselaar, condenspot , pomp, bypass . De FTis een nodulair gietijzeren condenspot met gesloten vlotter en ingebouwde thermostatische ontluchter. The Spirax Sarco TD1/Stainless Steel Thermodynamic Steam Trap is rugged and compact and ideal for steam main drainage and steam tracing systems.


Condenspot spirax sarco

Inverted bucket steam trap fig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.