onsdag 5 juli 2017

Assteun 2 ton hoog model

Assteun 2 ton hoog model

De hoogte is (vanaf 1cm.) door middel van een borgpen in 5 . Stabiele assteun op driepoot voor het werken onder de brug. Gratis verzending vanaf €7-! Assteun MW ton hoog model. De hoogteis (vanaf 1cm.) door middel van eenborgpen in stappen . Verzenden vanaf euro gratis in nl. Lichte assteun ton nieuw en gebruikt ton assteunen worden te koop aangeboden op Werktuigen.


Assteun 2 ton hoog model

Ton met spindel (Hefbruggen ) bij L. Hartog Machines en Gereedschappen. Direct uit voorraad leverbaar. Technische gegevens: Capaciteit = ton. MAMMUTH ASSTEUN TON PER STUK - JS02H(). Voor assteunen, potkrikken, schaarkrikken en meer werkplaats artikelen en auto accessoires VoorAllesMetWielen.


Ton Aluminum steel racing Jack. Solide Compac assteunen uitgevoerd in hoog model met een draagvermogen van ton Gereedschapland: gereedschap voor de professionele vakman en . Makkelijk online bestellen of bezoek onze winkel in Hengelo OV. De maximale capaciteit is ton ( ton per assteun ). De brugsteun hoog ton met spindel is eenvoudig in te stellen op de juiste hoogte door de draaibare . GUMMIKAP VOOR ASSTEUN TON - STUK. ASSTEUNEN 6T - MAX HOOGTE CM (set van stuks).


Assteun 2 ton hoog model

Deze rubber blok voor assteun is geschikt voor onze hoge tons assteunen. Voor dat gebruik is een assteun met een belastbaarheid van ton voldoende. Met de stevige autokrik ton van Datona lift u eenvoudig uw auto omhoog.


AC Hydraulic A/S heeft 1hoog. Optimale veiligheid met onafhankelijke hydraulische. OK, maar op een 6-tons hefbrug niet).


Assteun 2 ton hoog model

Min Hoogte Heffing (mm) : 300; Max Hoogte Heffing (mm) : 450; Normen en identificaties : BS AU 2A.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.