fredag 12 maj 2017

Schachtafmeting brancardlift

Wij bouwen en leveren verschillende soorten personenliften. Denk bijvoorbeeld aan een brancardlift , brandweerlift of beddenlift. Tekeningen en bestekteksten van alle liften. Type lift, Maat (mm), Downloads.


Een dergelijk woongebouw heeft ten minste één lift met een vloeroppervlakte van bij m ( brancardlift ) of groter. Eventuele extra liften behoeven alleen. Voor iedere mate van gebruik hebben wij een geschikte lift.


Dankzij deze flexibiliteit zijn zij geschikt voor alle gebouwtypes en alle schachtafmetingen. Wij hebben een lift voor elk gebruikstype. Deze lift is speciaal ontworpen voor het vervoer van een brancard. Dit type wordt gefabriceerd. Schacht afmeting enkelzijdige toegang.


Dit zijn tevens de in officiële eisen die aan een brancardlift worden gesteld. Als er sprake is van meerdere personenliften in een appartementengebouw dan is . Uit het oriënterende onderzoek van de Vebo is gebleken dat de in het werk gestorte of gelijmde liftschachten in de ruwbouwfase een dermate . Als de lift wordt uitgevoerd als brancardlift of is bestemd voor rolstoelvervoer. Brancard- en beddenliften Thans is cabine diepte voor een brancardlift. Solid Brancardlift met schuifdeuren.


Standaard schachtafmeting (b x d). Maximaal aantal stopplaatsen. Een brancardlift of verhuislift heeft een liftkooi met een. Afwijkende hefvermogens en cabine- en schachtafmetingen. Speciaal voor bouwkundige situaties met geringe schachtafmetingen.


Ten minste één van de liften dient te worden uitgevoerd als brancardlift.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.