fredag 12 maj 2017

Afvoerslang droger aansluiten

Een wasdroger kan je ook aansluiten op de afvoer , in plaats van gebruik te maken van de condenswaterbak. In dit artikel lees je hoe je dit met . Afvoerslang van een droger aansluiten ? Nu is mijn vraag kun je de afvoer aansluiten op de ontluchting van alle afvoeren in huis of krijgt de droger dan teveel tegendruk omdat de . Wasdroger aansluiten kun je zelf met onze gratis tips!

Plaats bij de luchtafvoerdroger de droger ergens waar de slang naar buiten kan, zodat . Af-fabriek wordt het condenswater van de droger naar het. Slang van de aansluiting (a) losmaken en op de. Wat is het maximale hoogteverschil tussen de afvoer op de droger en de afvoerbuis het riool in wat de droger aankan? Aan de achterkant vlak boven de grond zie je twee slangetjes zitten en een koppel stukje.


Trek het slangetje los die (van achteren gezien) . Vervang eenvoudig de afvoerslang van je droger zelf met onze handige Praxis instructievideo. En zit er een afvoerpunt in de buurt van de droger ?

Dan kun je met deze afvoerslang de droger aansluiten op de waterafvoer. Hiermee hoeft u het reservoir waar het water normaliter in komt niet meer handmatig . Dat kan niet bij elke wasdroger. Dit staat in de gebruiksaanwijzing. Europart heeft diverse originele en universele afvoer slangen voor uw condensdroger om het . Wij helpen je bij het installeren en aansluiten van je wasdroger. Condensdrogers zijn overal plaatsbaar en vragen niet om een afvoerslang naar buiten.


Maarre , waarom een droger met afvoerslang , als daar eigenlijk geen . Hoe afvoerslang bij deze droger aansluiten. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Bent u op zoek naar een luchtafvoerdroger met een slang naar buiten?


Dit is een wasdroger die gebruik maakt van een slang waarmee deze de gebruikte . Kleine gebogen slang wasdroger. Kinderen mogen de droger niet zonder toezicht reinigen of onder-. U kunt voor het condenswater een externe afvoer aansluiten , bijv.


Wij zijn van plan om een afvoer wasdroger te kopen.

Plaats de luchtafvoerslang in de metalen ring en draai de slang een paar keer met de klok mee. De afvoerslang zit aan de achterkant- of zijkant van de droger. Essentieel voor een goede werking van uw wasmachine en droger is de afvoer van het water. Een afvoer wasmachine moet zijn afvalwater goed kwijt kunnen . Deze droger is uitsluitend bestemd voor het drogen van textiel dat in water is. Het principe van dat soort droger is dat de vochtige lucht die uit de was komt naar buiten afgevoerd wordt via een slang of een buis.


Natuurlijk moet die vochtige . Wat je ook wel ziet trouwens is dat de slang van de droger uit het raam. Ook kunt u er nog voor kiezen om gebruik te maken van onze extra services, zoals het verlengen van het stroomsnoer of de aan- en afvoerslang , het aansluiten. We waren op zoek naar een langere slang voor de droger , dit was even zoeken maar hierbij gevonden.


Na langdurig schouwen met de volle condens afvoerbak toch maar besloten om te kijken hoe ik de dit . Kan je de slang niet gewoon uit het raam hangen? Aansluiten op de bestaande buizen heeft problemen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.