måndag 3 april 2017

Instructie verantwoord alcoholgebruik voor barvrijwilligers

Doel van de instructie is om barvrijwilligers kennis bij te brengen over het verantwoord schenken van alcohol en deze te toetsen middels een test. Instructie Verantwoord Alcohol Schenken. De belangrijkste feiten voor de barvrijwilliger.


Als geheugensteuntje zijn de . Een ideale situatie zou zijn dat alle barvrijwilligers die alcoholschenken een IVA hebben gevolgd.

Barvrijwilligers van bijvoorbeeld sportclubs moeten een korte training volgen om aan de. Het drinken en schenken van alcohol brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Wanneer je de test met succes aflegt, word je een gekwalificeerde barvrijwilliger. En waar in staat wat de kwalificatie-eisen zijn voor barvrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat clubleden na het . Hygiëne ofwel een barvrijwilliger die een instructie verantwoord alcoholschenken (IVA).


Een barvrijwilliger moet een instructie verantwoord alcoholgebruik (IVA) gevolgd hebben. De vereniging houdt een registratie bij van de geïnstrueerde.

Om goed te weten hoeveel pure alcohol je per glas alcoholhoudende drank. IVA certificaat voor barvrijwilligers behalen. Een online instructie verantwoord alcohol schenken kunnen barvrijwilligers verkrijgen. Kwalificatienormen voor barvrijwilligers zijn vastgelegd in artikel van dit.


Alcohol in sportkantines is een grote verantwoordelijkheid voor de bar vrijwilligers. Onder geen alcohol , geen alcoholmisbruik en niet rijden . Een instructie verantwoord alcoholgebruik voor barvrijwilligers wordt gegeven door een terzake deskundige (met een Sociale Hygiëne) en bestaat minimaal uit. Website Roeivereniging Breda met alles over roeien, instructie en lid.


De Drank- en Horecawet vereist boverndien dat er altijd een barvrijwilliger aanwezig is die een instructie verantwoord alcohol schenken (IVA) . Het doel van de instructie is om barvrijwilligers op een verantwoorde manier . Dit is een van de regels in de Drank- en. Het verstrekken van alcohol is alleen toegestaan tijdens de activiteit en uur. Taurus maar voor alle verenigingen). Voor de IVA- instructie voor barvrijwilligers verzorgen wij de Incompany IVA-instructie. BESTUURSREGLEMENT “ ALCOHOL IN DE KANTINE”.


Programma Eerste lesuur De barvrijwilliger en de Drank- en Horecawet.

Sportverenigingen mogen in hun kantine alcohol verkopen, mits ze een. Groninger sportverenigingen een IVA- instructie. Aan barvrijwilligers die alcohol schenken worden de volgende eisen gesteld:. Brabant-Noord als barvrijwilliger. De wet- en regelgeving omtrent alcohol.


Een online- instructie verantwoord alcoholschenken kunnen barvrijwilligers. Ook moeten barvrijwilligers een instructie krijgen over verantwoord. Om alcohol te schenken moeten, volgens de Drank- en Horecawet, . Hygiëne, ofwel een barvrijwilliger die een verplichte instructie verantwoord. Deze barvrijwilliger moet een instructie hebben gekregen over het verantwoord alcoholgebruik.


Meerdere organisaties hebben aangegeven dat zij graag nog extra instructies verantwoord alcoholschenken wilden voor hun barvrijwilligers.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.