tisdag 11 april 2017

Attema giethars

Het is als het ware een omgebouwde kabeldoos, waardoor het zeer eenvoudig is om grondkabels door te verbinden . Specialist met een Grote variatie. Kabeldoos met giethars - 17mm. Bevat kabeldoos, giethars , speciale kroonsteen voor flexibele aardedraad en 3x wartel. Om een waterdichte verbinding te .

De grondmof wordt geleverd incl. Met het ingieten van de giethars wordt de kabeldoos AKbeschermd tegen het indringen. Voor het verbinden van grondkabels. Ook geschikt voor wartel M25. Deskundig advies en snelle levering.


Eigenlijk is mijn vraag gewoon, waar kan ik los giethars kopen en. Ik heb zelf een attema kabeldoosje gebruikt met giethars en deze zijn .

Deze kabeldoos met giethars is geschikt voor het verbinden van (grond) kabels. Maak uw kabelverdeeldoos watedicht. Universeel model voor kabel tot mm, ook . Bestel snel en éénvoudig op Webstunter.


Giethars is meegeleverd en de beschermingsgraad is IP68. Deze twee componenten vermengt u met . Na het vullen van de kabeldoos met giethars kan deze direct worden ingegraven en onder spanning worden gezet. ATTEMA GIETMOFPAKKET AKKABELDOOS Art. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat.


Attema kabeldoos inclusief wartels kema-keur. Schrijf de eerste beoordeling van dit . Voor explosieveilige zone stof, Geen. Toepasbaar met giethars , Nee.


Attema uit Gorinchem zegt een minder arbeidsintensief alternatief te.

De tweecomponenten pur- giethars komt in een transparante mengzak. Zie hier ons assortiment gietmoffen grondlassen, reparatiemof en giethars. Attema , 3M, Wijmaplast, Draka Barnicol en ABB Haf.


Waarbij de Attema grondmof het . Attema AKgietmofpakket om kabels waterdicht op te lassen. Vierkant model met kabeldoorvoeren, 2-componenten giethars voor waterdichte afdichting. PUR- giethars in transparante mengzak. Klik hier voor een volledige omschrijving.


Inclusief 2-componenten PUR - giethars in transparante mengzak. Dankzij de kabeldoos van Attema maakt u gemakkelijk ondergrondse en waterdichte aansluitingen. Inhoud pakket: kabeldoos, wartels en contramoeren M2 giethars , handschoenen, kroonsteen. Filobox Tmet giethars Filform lasdoos.


Gietmof pakket van Attema voor het verbinden van kabelsin de grond. Per kabeldoos worden stevige nylon (PA) diafragma wartels en contramoeren M. Dit gietmofpakket bevat alles wat je nodig hebt, waaronder geschikte wartels, kabeldozen, giethars en handschoenen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.