tisdag 25 april 2017

Afruimwagen horeca

Een horeca afruimwagen met afruimbakken kopen bij XXLhoreca? Vogue polypropyleen serveerwagen met bladen Op voorraad. Een afruimwagen voor de horeca is . Laat een thermobox of afruimwagen voor de horeca op maat aanpassen.


Dan voldoet het materiaal weer helemaal aan uw eisen.

De horeca afruimwagen is onmisbaar in de horeca. Uw personeel zal het afruimen van tafels vele malen sneller doen. De afruim wagen is van hoogwaardig . Lagro Waalwijk levert veel producten aan de horeca waaronder een thermobox en een afruimwagen horeca.


Deze producten worden ook veel . U kunt dan denken aan een afruimwagen of bestekwagen. Dit zijn trolleys voor de horeca waar uw bediening mee rond kan rijden en alle tafels snel mee kan . Rvs afruimwagen , deze rvs afruimwagen van vogue is van hoge kwaliteit en ideaal voor in hotels, scholen en ziekenhuizen.

RVS serveer- en afruimwagens voor horeca , kantines, laboratoria en collectiviteiten. Afruimkarren geschikt voor talrijke types dienbladen en roosters. Moet het eten even bewaard worden, maar wel op de juiste temperatuur? Dan is het slim om een solide thermobox te kopen.


Met zwenkwielen (met rem). Professioneel materiaal voor horeca. Wegens dit gemaakt voor institutionele gebruikers, dit bed laken ook . Een RVS afruimwagen , ideaal voor. RVS Afruimwagen , met onderbla uitneembare bak w. Er zijn weinig horeca zaken die geen gebruik maken van een afruimwagen.


Laat staan van een solide thermobox. De zorg, horeca en industrie . Temperatuur is een belangrijk onderdeel van de smaak: hou deze optimaal met behulp van thermobox. Laat u gerechten in de open lucht staan, dan verliezen ze temperatuur. Dat voorkomt u met een solide thermobox. Afruimwagen Model CLAIRE heeft een frame van edelstaal en is uitgevoerd met meerdere bakken u voor eenvoudig afruimen van uw tafels.


Als u een handige thermobox of afruimwagen voor de horeca tijdig laat onderhouden, kunt u er langer gebruik van maken.

Een handige thermobox is ideaal voor het transport van voedsel. Bij Lagro Waalwijk vindt u thermoboxen in verschillende soorten en maten. Wij leveren RVS afruimwagen vanaf € 1600.


Lagro Waalwijk kan ook worden ingeschakeld voor reparaties aan thermoboxen en de aanschaf van een afruimwagen voor de horeca. Door een praktische thermobox blijft een maaltijd lekker. Eten wilt u natuurlijk wel op de juiste temperatuur eten. Onze prijzen zijn exclusief BTW Bezoek onze website voor ons volledige aanbod gebruikte horeca apparatuur . Afvalbak met inhoud van 12liter te gebruiken voor afruimwagen (BHdk738) Afmeting(cm): 31h x 29b x 20d.


Horeca Afruimwagen 90x82x44cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.