torsdag 6 april 2017

Afmetingen bierflesje

Deze veel voorkomende bruine bierflesjes , van het model BNR (Bruine Nederlandse Retourfles) zijn. Afmeting monding (mm), 20. Deze veel gebruikte, bruine bierflesjes kunnen met een inhoud van 3milliliter zelf gecreëerd bier zeer goed bewaren. Deze veel verkochte bruine bierflesjes , bekend van bourgondische Belgische biertjes is uitermate.


Inhoudsmaat topvol (ml), 321.

Een pijpje is een in Nederland algemeen gehanteerde term voor een bierflesje van cl. Voor bestellingen per pallet, maak gebruik van onze stapelkorting. Opgelet: palletten en tussenschotten worden niet retour genomen.


Met deze bierfles van Kilner bottel je eenvoudig je biertje. De fles is herbruikbaar en goed af te sluiten met een kroonkurk of . In het nieuwe flesje zit 30cl bier , dat is 3cl minder dan in de huidige flesjes zit. Naast het gewone bier komen ook Radler, Stender en Kornuit in de nieuwe fles in .

Oude flesjes amstel bier (leeg) en nog wat klein spul. Opdruk: voorzijde: bacardi oakheart logo (kleuren opdruk) afmetingen : hoogte ca. Weet iemand de afmetingen van een standaard 33cL bierblikje? Ludiek én handig op een feestje.


Zo trakteer je vrienden tegelijk op een koel biertje van de tap. Curtius is een Luiks bier , complex en elegant. Er kunnen grote kratten bier tegelijk in gekoeld worden. Uitermate geschikt bij evenementen. Deze bierverzenddoos met versterkte kruisverdeling is aanbevolen voor verzendingen via koerierdienst.


De kruisverdeling in de doos houdt de bierflesjes. De enige echte manier om je bier te openen! De Flexibiliteit, afmetingen en met name de manier waarop de spatel geslepen is zijn cruciaal voor een goede. Voorheen hadden de etiketten een afmeting van 80xmm, nu is het formaat van de nieuwe etiketten 83x1mm.


Het Kersen bier en het Winter bier zijn ook . Merk maakt hierin niets uit.

De maten zijn gestandaardiseerd ivm de transport. Elke soort alcoholhoudende drank heeft zijn eigen standaardglas. Op deze manier bevat een standaardglas bier van (250cc), wijn van (100cc) en . Het hout van de kist heeft het duurzame FSC keurmerk.


Bierfles 33cl APO Drukbestendige bierfles in bruin glas. Ontwerpen voor een serie van biersoorten, in de toekomst uitbreidbaar. Ideaal om zelf bier te brouwen.


Speciaal bier in uw eigen unieke bierfles ! De 33cl Longneck, Steinie en Apo Vichy leveren wij ook verpakt in dozen van stuks. Staat het flesje dat u zoekt er . Wanneer ze professioneel geschonken zijn . De houten vaten waarin het bier werd vervoerd waren kostbaar. Dan is dit Bierflesje Strandlaken echt iets voor jou. Werk je doopsuiker af met een persoonlijke biersticker!


Ze zijn al verkrijgbaar vanaf stuks. Kies hiervoor een ontwerp van de geboortekaartjes of bezorg ons. Johan Geysegoms (39) is fervent verzamelaar van bierflesjes. Die afmetingen , drie liter, dat zag je toen niet zo veel.


De afmetingen van de GS1-barcodes EAN-en EAN-zijn nauwkeurig gespecificeerd. Als uitgangspunt gelden de afmetingen van de nominale. Print uw etiketten voor bier bij Pixartprinting. Personaliseer ze en breng uw logo tot leven.


Bestel direct online en profiteer van de lage prijzen en laat u . Plaats gratis een opdracht op Hoofdkraan. Als bierland bij uitstek hebben wij voor u een grote keuze aan. Duvel is een natuurlijk bier met een subtiele bitterhei een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.