måndag 6 mars 2017

Mini rateltakel

De kleinste en lichtste rateltakel ter wereld. Onmisbaar bij iedere hijsklus! Geleverd met certificaat en GRATIS draagtas. De ELLER mini rateltakel is leverbaar in een 250kg en 500kg uitvoering.


Ideaal voor het heffen van plaatstaal, voor grote trekkracht en hefkracht waar de ruimte beperkt is.

Het heffen en neerlaten van de lading worden gegarandeerd . De REMA YA Puller is een uiterst robuust rateltakel voor het hijsen, trekken, spannen en sjorren in alle richtingen. Met één simpele handeling kan de rateltakel. Deze rateltakel is getest op 1 en voorzien van . Kleine takel Trekbelasting 5kg - met m verzinkte lastketting - de lastrem zorgt dat de last wordt vastgehouden in elke positie - boven- en onderhaken zijn. Ook Rema YAM Rateltakel mini bestel je bij Lasaulec.


Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!

Takels: Mini Rateltakel (Dommekracht , Kabellier , Tandwieltakel) - Takels bestelt u voordelig bij DiscountOffice. Kwaliteit rateltakels koopt u bij Louis Reyners! Onze rateltakels zijn leverbaar in diverse varianten van 2kg tot wel ton, met óf. De ELLER Mini Rateltakel PRM met een WLL van 5kg is een kwalitatief hoge rateltakel in een heel klein jasje. Door gebruik te maken van goede materialen . Alle rateltakels zijn uitgerust met 360° draaiende boven- en onderhaak, beide voorzien van een robuuste veiligheidsklep.


De takels zijn uit plaatstaal . Door zijn uiterst geringe gewicht en de minimale afmetingen (slechts cm) is . Deze unieke kleine rateltakel is speciaal ontwikkeld om werken uit te voeren in nauwe ruimtes. Minimale afname stuk leverancierslogo. Vraag nu uw account aan en profiteer van alle voordelen.


Concurrerende producten mini Rateltakel door leveranciers mini Rateltakel en fabrikanten mini Rateltakel worden hieronder vermel u kunt bladeren en het . Met m verzinkte lastketting. De lastrem zorgt dat de last wordt vastgehouden in elke positie. Vind bij ons de perfecte rateltakel, handtakel of elektrische takel voor uw bedrijf.

Met een compacte mini - rateltakel kan bijvoorbeeld tot 2kg getild worden. Uitsluitend te bestellen in combinatie met de takel. Extra meter hefhoogte gekoppeld aan takel. De REMA YA is uiterst robuust rateltakel en geschikt voor het hijsen, trekken, spannen en sjorren in alle richtingen.


Vind vele rateltakels op Toolnation. Het ideale takel voor constructie en industriële toepassingen. De REMA YAM mini rateltakel heeft geringe afmetingen en een zeer laag . Extra hefmeter voor mini - rateltakel EYBestel direct bij Manutan. Dezelfde rateltakel , als hierboven met als extra een overlastbeveiliging door. Kito rateltakel, model LX, een kleine en handzame rateltakel met een . Robuust en compact rateltakel voor professioneel en zwaar industrieel gebruik.


Breamark raTelTakel Type mini. Kito LX rateltakel met meter hijshoogte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.