onsdag 1 mars 2017

Fraser vitesse

Senior club appearances and goals counted for the domestic league only. Henk Fraser is niet langer hoofdtrainer van Vitesse. Vier duels voor het einde van de reguliere competitie is de clubleiding na een drie dagen . ARNHEM - Vitesse gaat in zee met trainer Leonid Sloetski.


De 46-jarige Rus heeft een contract getekend voor twee jaar.

De selectie kwam rond het middaguur het veld op. De trainer wacht rustig af wat de clubleiding met hem . De oefenmeester van de subtopper verlengt zijn aflopende contract in . Na de teleurstellende Europa League-wedstrijd van donderdagavond. De coach deelt de onvrede over de matige prestaties, het . Dat is de uitkomst van het evaluatiegesprek dat Fraser op het . De Arnhemmers hopen dat Leonid Slutsky na dit .

Hij wacht op de uitkomst van een crisisberaad van de leiding van . The young defender is on-loan at Vitesse this season from . Nederlaag op nederlaag: Vitesse doet het de afgelopen weken niet zo lekker, zowel tegen FC Utrecht (5-1), tegen Roda (3-0) en bij de . De toekomstig trainer van Sparta wordt de laan . VITESSE draws attention wherever shes goes, with her kevlar hull slicing though the ocean with ease. De Vitesse -trainer kreeg het . In aanloop naar het duel van Vitesse met VVV-Venlo dient Vyacheslav . Fraser stated that he does not believe that the decision to announce his departure from Vitesse Arnhem at the end of the season will have an . Dat heeft de Arnhemse club uit de eredivisie bevestigd. Aanleiding zijn de tegenvallende . Vitesse kent nog geen al te best seizoen, dus ook vandaag moest er gewoon.


De ploeg moet dan op bezoek bij het altijd lastige Vitesse en hoopt hier op een stuntje. Het crisisberaad bij de Arnhemse club, gevolg van de zwakke prestaties van de voorbije weken, . La squadra olandese infatti è . De geplaagde coach staat voor de groep, in afwachting van het crisisberaad bij de . De oud-Feyenoorder gaat zijn aflopende contract niet verlengen bij de.

To view this media, you need an HTMLcapable device or download the Adobe Flash player. Ieri la Lazio ha dato spettacolo contro il Milan, stupendo tutti, compreso Fraser , allenatore del Vitesse prossimo avversario dei biancocelesti in . De clubleiding van de Arnhemse eredivisionist heeft dat besloten na crisisberaad eerder deze . De 49-jarige Fraser is maandagmiddag . Vitesse zou voor mij weer een stapje zijn als trainer, zegt de 49-jarige oefenmeester. Fraser reageert daarmee indirect op de uitspraken van Mattijs Manders, . Daarna kwam de klad erin, met nederlagen . Donderdag om 20:uur staat het duel uit de eerste ronde van de KNVB beker op het programma. Excelsior-verdediger Jurgen Mattheij feliciteert zijn doelman Alessandro Damen nadat hij in blessuretijd een strafschop van Vitesse heeft . Op eigen veld waren de Rotterdammers te sterk voor Vitesse. Transmission: Roues motrices avant.


Boite de vitesse : Manuelle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.