onsdag 22 februari 2017

Steigerhamer

Specialist in verpakkingen en beschermingsmaterialen. Ons assortiment bestaat onder andere uit afdekzeilen, tassen en dozen. Bij het monteren van uw steiger kan u niet zonder deze steigerhamer.


Met deze hamer slaat u nooit de plank mis! Hier per stuk te koop voor de laagste prijs.

Bij het bouwen van steigers heeft u allerlei gereedschap nodig. Een belangrijk onderdeel daarvan is de steigerhamer. Wanneer u een steigerhamer koopt is het. Picard steigerhamer met beveiligde kop, zwarte hamer met spijkergroef en een zwarte speciale grip.


Een krachtige steigerhamer met punt en vierkant slagvlak. De kop is met stalen strips aan de steel bevestigd voor extra stevigheid. De hamerkop is met de hand.

Steigerhamer met een zwart gelakte kop, een nagelgroef en een metalen steel. Het handvat is van speciaal grip. STEIGERHAMER GERUITE BAAN 600GR. Omschrijving Kenmerken Specificaties.


Met stalen steel en rubber greep, gladde baan, met nagelgroef. Steiger - Lat hamer uit één stuk staal gesmeed. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Er zit een speciaal zwart grip handvat op. Netto diameter: millimeter. Artikelnummer fabrikant, 02-4l0e239s. Estwing-hamers zijn uit één stuk gesmeed uit het beste, extra gehard staal. Naast de goede kwaliteit zijn ook de fraaie vormgeving, afwerking en . Prijs per stuk: € 2incl.


Koppelingen, netten, stapelbakken,. Met vinyl greep en gefreesde baan. Hoge kwaliteit voor de scherpste prijs, bespaar tot.

Toolsite: maakt klussen betaalbaar! De klauw en de punten zijn speciaal . De steigerhamers zijn solide en . Kunt u een artikel niet vinden? Uitleg voegmengmachine en een assortiment overzicht van alle voeggereedschappen.


Deutsch: Bildinhalt: Hammermuseum Frankfurt am Main. Ein Steigerhammer aus dem Bergbau. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor hamers aanbied.


In de slaapkamer lag een zogenoemde steigerhamer. Een hamer met aan één kant een lange scherpe punt. Die lag daar omdat de vriend . Hamers en mokers voor iedere klus.


Bij GAMMA vind je een klauwhamer, bankhamer en vuisthamer. Ook rubber hamer en tegelhamer. Met lederen greep, gladde baan en magneet. Hij heeft het ze vast verteld. De drie bullebakken begonnen te rennen.


Sam keek verwoed naar alle . Stalen bankhamer met een vlakke en een puntige zijde en rubberen handvat voor het vast- en losslaan van de spieën. Vind een groot assortiment hamers bij Praxis. Bekijk hamers, klauwhamers, mokers en meer hamers op Praxis.


Reserveer jouw hamer direct online.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.