tisdag 21 februari 2017

Hydraulische knipschaar kopen

De stationaire scharen van Holmatro zijn uitgerust met een roteermechanisme. Hierdoor kan het gereedschap eenvoudig in elke richting en onder elke hoek . De hydraulische schaar is geschikt voor het knippen van pijpen, plat-, staf- en betonijzer. Ons assortiment bevat daarnaast diverse hydraulische.


Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! JORG compact schaar knipschaar knipbank plaatschaar.

Handleidingen hydraulische knipschaar. Te koop aangeboden: Knipschaar. Bekijk ook eens onze andere advertenties. RE accu- hydraulische tool voor de elektro-installateur 18V 2. Metaalschaar en metaal knipschaar nieuw en gebruikt worden te koop en te.


Voor informatie om een tweedehands metaal plaatschaar of 2e hands metaal knipschaar of occasie guillotineschaar aan te kopen , verkopen. Naast de divisie die zich op scheepsbouw richt , . De TC0is geschikt voor het knippen van koperen, aluminium en telecommunicatiekabels.

Infrarent verhuurt deze inclusief slang, voet- of elektrische pomp. Accu hydraulische schaar LXT 18V. Hand hydraulische perstangen. Bij het verpersen van kabelschoenen is het van essentieel belang dat de juiste kabelschoen op de juiste kabel wordt verperst.


Knabbelschaar huren per dag of per week bij Boels. De knabbelschaar knipt zonder materiaalvervorming en zonder bramen. Wij kopen en verkopen allerhande plaatbewerkende machines. Bezoek onze website voor het actuele. Onze hydraulische guillotinescharen van de beste kwaliteit kunnen zachte staalplaten tot mm dikte aan, met een lengte tot wel 6m.


Zoekt u een gebruikte plaatschaar? Dan bent u bij Frimach aan het juiste adres, wij zijn gespecialiseerd in gebruikte plaatscharen van de meeste voorkomende . Verhoeven levert een totaalaanbod in hoogwaardige uitrustingsstukken zoals graafbakken, snelwisselsystemen, hydraulische hamers, sloop- en sorteergrijpers, . Manuele precisie knipschaar met een werkbreedte van 6mm en voor plaatdiktes tot mm. Troeven:Compacte, maar uiterst stabiele constructieGeharde . Met de STIHL snoeischaren, tuinscharen en takkenzagen houdt u uw tuin eenvoudig in toom.


Vind de STIHL producten bij een dealer in de buurt! Zoeken, bieden en kopen is nu een stuk eenvoudiger en sneller! Denk hierbij aan een glassnijder, koevoet, snijbrander, hydraulische knipschaar.

Makita nietmachines online kopen. U kunt zowel luchtaangedreven, elektrisch als hydraulisch gereedschap huren. De beste tweedehands plaatschaar resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


We hebben ook nog een andere knipschaar te k… Prijs o. Deze piepschuim snijder is gemakkelijker en sneller inn gebruik. En kent vele snijopties zoals:- verticale en horizontale… Meer. Buigpomp hydraulisch voor stalen buizen van ½ tot 1¼ duim.


Betonijzer knipschaar groot. Benegas gasflessen,LEK BAKKEN, gasnippel . Hydraulische machine(teen)heffer ton hefhoogte v.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.