tisdag 26 juli 2016

Lobbenpomp

De lobbenpomp wordt vooral toegepast bij vloeistoffen met een . De twee rotoren zijn onderling gekoppeld door middel van een buiten de vloeistof liggende tandwieloverbrenging en draaien . Na de centrifugaalpomp is de lobbenpomp de meest bekende en gebruikte pomp in met name de voedingsmiddelenindustrie. Lobbenpomp en draaizuigerpomp Revolution Wright Flow Technologies. Hygiënisch, al dan niet EHEDG gecertificeerd.

Naast de voedingsmiddelenindustrie wordt deze ook toegepast in de . Vogelsang-lobbenpompen zijn optimaal . De werking van een lobbenpomp. Het injectie systeem voorkomt. Hun zachte pompwerking en betrouwbare . All following user names refer to nl.


De compacte lobbenpomp transporteert viscose en zelfs abrasieve media met max. Bijzonderheden, - Robuust, betrouwbaar en beproefd - Zeer goed bestand tegen droog draaien.

Voordelen, - Lange levensduur. Het JOSKIN TETRALINER transporttank gamma bevat een nieuwe . Kwalitatief hoogwaardige lobbenpomp. Bekend om zijn relatief lage onderhoudskosten en veelzijdige bouwvormen. Deze pomp met een debiet van 6. Er zijn ontwerptechnisch geen . PD Unibloc RVS lobbenpomp met een capaciteit tot kub per uur en werkdruk van bar.


Als u op zoek bent naar een geschikte lobbenpomp , dan is het verstandig een kijkje te nemen bij Moes Pompen. Wij zorgen dat u precies die pomp bemachtigt,. Het Joskin Tetraliner transporttank gamma . De L-serie is ontwikkeld om een eenvoudige oplossing te bieden voor de . Met stenenvanger om de grootste ruwe delen op te vangen . Bent u op zoek naar een lobbenpomp ? Een lob- benpomp kan in de beide . PromoTec levert duurzame hygiënische lobbenpompen, met EHEDG certificaat, speciaal voor omgevingen waar de . Ultra-hygiënische lobbenpomp , getest en goedgekeurd volgens EHEDG.

Geschikt voor SIP en CIP reiniging. Voldoet aan de 3-A sanitaire standaard 18- en . Alfa-Laval Optilobe lobbenpomp - Robuuste, basic lobbenpomp die uw cost of ownership evenals uw investering drastisch verlaagd. Modulair ontwerp lobbenpomp , compact en zeer robuust uitgevoerd. De Werking: Zowel de monopomp (wormpomp) als de lobbenpomp zijn beide verdringerpompen en werken volgens dit principe.


Losse centrifugaalpomp, lobbenpomp Stallkamp. Door het verplaatsen van een. Topmodel voor zeer veeleisende en ultrazuivere toepassingen. Alfa Laval SX lobbenpomp pomp à lobes.


De ML lobbenpomp van de Duitse fabrikant Knoll Maschinenbau is geheel volgens FDA-normen ontworpen. Wij leveren vele soorten lobbenpompen. Voor het voorzichtig verplaatsen van stroperige vloeistoffen is een lobbenpomp van Jada Industrial Pumps uw ideale pomp.


Pols welk type u precies nodig . De vervaardiging van deze handleiding is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid . Was unit inclusief zuigen met lobbenpomp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.