torsdag 20 december 2018

Mobiele bevochtiger

Ideaal voor bevochtiging van kantoren, musea en galerijen niet groter dan 580m³. Mobiele luchtbevochtiger voor verhuur. Ons assortiment mobiele luchtbevochtigers kunnen makkelijk verplaatst en aangesloten worden. AirSain is uw leverancier van Brune bevochtigers.


De luchtvochtigheid snel op peil! Kiest u voor mobiele luchtbevochtigers of voor een installatie?

Dankzij de jarenlange expertise in bevochtiging biedt Interland Techniek een. AIRWIN ultrasoon- of MERLIN hogedruk bevochtigers. Overal en altijd mobiel reserveren. Korting met de Boels klantenkaart.


Vertel iemand over dit product van Boels . Welke eigenschappen zijn belangrijk? Verkoop van mobiele luchtbevochtigers. Deskundig advies en snelle levering.


Of zoekt u een mobiele luchtbevochtiging of luchtbevochtigingstoestellen om huren?

Wij hebben al het aanbod op een. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande . Deze luchtbevochtigers zijn mobiel inzetbaar voor gebruik in verschillende. Bij Rentair huurt u snel en goedkoop een mobiele luchtbevochtiger. Onze jarenlange ervaring met verhuur, installatie én onderhoud van . Er zijn talloze ruimten die probleemloos bevochtigd kunnen worden met een mobiele luchtbevochtiger.


De meest voorkomende toepassingen . De Franco UCXVis een mobiele professionele luchtbevochtiger die breed inzetbaar is. Deze bevochtiger wordt voornamelijk ingezet vanwege zijn hoge . De Stand-alone Bevochtiger biedt u een betrouwbare en duurzame manier van pad- bevochtiging en pad-koeling. Deze unit is direct klaar voor gebruik en kan . Let op: dit is een aircooler, geen airco. Portable mobile airco Aspen en Carrier. De Medisana AH 6is een luchtbevochtiger waarmee je droge lucht op aangenaam niveau brengt voor het nodige.


De Cleanair CA6luchtbevochtiger met ionisator bevochtigt en reinigt de lucht in ruimtes tot 65m². Franco UCP Mis een mobiele bevochtiger en koeling met een watertank van liter. Want wat is nu eigenlijk het verschil tussen een mobiele airco en een.

De adiabatische bevochtiger kan worden onderscheiden in de koudwaterverdamper. Zoek een luchtbevochtiger , luchtreiniger of ionisator via de filters in de linkerkolom. Luchtreiniging met ionisator . Wil je luchtbevochtigers en luchtreinigers vergelijken? De mobiele luchtbevochtigers van Trotec overtuigen door professionele capaciteit, top-merkkwaliteit en een ongelooflijk gunstige prijs.


Qlima H2mobiele luchtbevochtiger Bevochtigers. Stille zuinige ultrasone luchtbevochtiger met zgn. Cool Mist systeem en hygrostaat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.