tisdag 14 mars 2017

Afmeting bouwhek banner

De beste kwaliteit voor de laagste prijs het snelst geleverd! Bedrukte bouwhek spandoeken met uw logo zijn opvallende reclamedragers. De omheining rondom een bouwplaats of evenementen zijn uitstekende locaties . De bouwhekbanners hebben een formaat van 338x174cm.


Afmeting : 338cm breed x 174cm hoog = 6m² per doek . Verkrijgbaar in soorten: bouwhekbanner en dranghekbanner.

Enkelzijdige, full color bedrukking. Een bouwhek spandoek is te gebruiken voor (tijdelijke) evenementen, festivals en voor op een bouwterrein. De banner heeft een formaat van 3x 1cm.


Dit is de afmeting van een normaal standaard bouwhek. Maar niet alle bouwhekken zijn geschikt voor het . Materiaal 2grams Mesh (gaasdoek, B1-brandvertragend). Voer bij afmetingen een doek met een breedtemaat van 338cm en hoogtemaat van.


Ook hekwerkbanners laat u eenvoudig door Topspandoek produceren. Onze hekwerkbanners (ook wel hekdoeken, bouwhekdoeken of bouwhekbanners genoemd).

Kenmerken: Doek voor bouwhek. Bij ons kun je online banners en spandoeken drukken in allerlei afmetingen en formaten. Naast onze standaardformaten voor bouwhekken en steigers en . Ideaal voor bouwprojecten, evenementen en andere doeleinden. Heb je geen eigen ontwerp voor je hekwerkbanner ? Kies de afmeting voor je hekwerkbanner. Bestel direct en ontvang uw banner al binnen werkdagen.


Banner tbv bouwhek 3x 1cm. Heeft u een spandoek of banner in een andere afmeting nodig? Je stelt een bouwhek spandoek bij Monsterprint volledig zelf samen. Op zoek naar één of meerdere banners voor op jouw dranghek of bouwhek ? Huur nu bouwhekken online voor uw project! Bouwhekken huren tegen een scherpe prijs.


Doeken zeilen en fencenet voor Heras bouwhek kopen. Het zicht van buitenaf op de bouwplaats belemmeren. De reclamedoeken van Heras hebben dezelfde afmetingen als de.


Met een mooi dranghekdoek van . Tevens zijn wij momenteel de enige leverancier van Reflecterende banners.

Klik op volgende stap om de vormgeving en . Hekwerkbanners zijn de ideale manier om een mooie afscheiding te maken. Een banner voor een bouwhek of dranghek bestellen? Bij Drukkerij Deniz uploadt u uw eigen bestand. Beschikbaar voor wel dranghekken als bouwhekken. Wij verzenden de hekwerkbanner.


De juiste weg maken uw Individuele Resource? De hele wereld kan beïnvloed door de vitaliteit crisis, en nog meer en meer mensen zijn . Indruk maken met hekwerkbanners van Drukkerij van Dijk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.