fredag 11 oktober 2019

Rolbezem gebruikt

Veegmachine Lansto 1 80cm breed rolveger, rolbezem elec st. Een gebruikte rolbezem machine, de machine gaat ron alleen hij slaat niet aan. Werkendam, Noord-Brabant, Nederland.


Nieuwe en gebruikte shovel veegmachine en rolbezem worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands shovel . Trekker bezem rolveger rolborstel tractor rolbezem veegborstel nieuw en gebruikt rolveegmachines worden te koop aangeboden op Werktuigen.

De motor rolbezem wordt veel gebruikt en toegepast op fabrieks- en andere buitenterreinen. Naast de verkoop van gebruikte machines leveren wij veel nieuwe machines. Zoek jij naar tweedehands bouwmachines borstels? Neem direct contact op met de verkoper van borstels.


Klik op het plaatje om meer details te zien. Informatie over je gebruik van deze site. Dit product moet worden opgehaal verzenden is alleen mogelijk in overleg. Elektrisch aangedreven rolbezem.

Tweedehands onderdelen van Div. Deze elektrisch aangedreven . Schmidt VKS hydraulische rolbezem – grote tractoren en vrachtwagens. De VKS rolbezem is zeer geschikt voor het vegen van sneeuw, bla zan split en . De rolbezem is zo goed als nieuw! Standaard voor alle modellen: - hydraulische aandrijving - zeer grote industrie zwenkwielen met afdichting - hoogte instelling dmv zwaar uitgevoerde . Sicma achter weilandbloter zeer weinig gebruikt. Gebruikt (199) Nieuw (85) Demo (3).


Collapse indicator Prijsstelling. Op aanvraag (111) ^Vanaf (1). De keerbezem is ideaal voor terreinreiniging en openbare reinigingsklussen. Rolbezem Hekamp Breedte 2cm.


Hij heeft grote borstelsegmenten om in één gang te reinigen. Beweeg je de rolbezem naar beneden op de gron dan verdwijnen de tanden in de bak. En op het moment dat je de tanden gebruikt om een . Omschrijving: met nagenoeg nieuwe borstel, 1. Bekijk onze diverse veegmachines om te vegen, schrobben of om sneeuw te vegen!


Vaak wordt gebruikt gemaakt van een Flymo zweefmaaier.

Met hydraulisch kippende opvangbak. Mechanisch schuin verstelling met 5 . Schuiven en bezems kunnen onder andere gebruikt worden aan tractoren,. Voor de klussen waarin een standaard schuif of bezem niet voldoet maken wij de. De bezem is uitgerust met een V accu, een bijbehorende oplader en een borstelreinigingswerktuig. De accubezem mag niet gebruikt worden op natte . Zeer nette gebruikte Heitmann rolbezem met los koppelbaar opvangbak in driepunt incl.


Zware uitvoering - Hydromotor in . Met een bezem , dat is gemakkelijker, stiller, minder opbergruimte,. En als kant van een doekje vuil is en echt niet meer gebruikt kan . Hydraulische rolbezem voor minigraver, malig gebruikt. De beste tweedehands veegmachine rolbezem resultaten.


Aanbod van leden en sites zoals Ebay.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.